Overslaan en naar de inhoud gaan

Foutmelding

  • Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (regel 3492 van /var/web/vd17234/app/releases/11/docroot/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (regel 3492 van /var/web/vd17234/app/releases/11/docroot/includes/bootstrap.inc).

Digitaal verhaal: Music on, problems off

In gesprek met Patrick Van Bogaert | 10 maart 2017

Patrick Van Bogaert is vrijwilliger bij Zigzag, een huis voor ontmoeting in de geestelijke gezondheidszorg. Muziek is zijn leven. Als deejay doet hij mensen dansen. ‘Music on, problems off’, lacht Patrick. Zo werkt het. En zo werkt vakantie ook voor hem en zijn zielsmaatje Carine.

Vakantie is je hoofd vrijmaken. Samenzijn met je geliefde. Plezier beleven aan de voorbereiding, eropuit en dan nog lang nagenieten. De kracht van vakantie zit ‘m helemaal niet in de lengte ervan, vindt Patrick. Liever korter en een keertje extra, dan één lange vakantie. Hij vertelt het zelf in dit kort videoverhaal.

 

 

 

Over de videoverhalen
Patrick ging samen met Fanny, Jenneke, Claudine, Dirk, Carine, Marleen, Hilde en Rita in op de uitnodiging van Vakantieparticipatie om hun vakantie-ervaringen te vertellen via een ‘digital story’. Lees hier meer over de workshop. In hun persoonlijk videoverhaal vertellen ze met eigen stem wat vakantie voor hen betekent. De videoverhalen delen we op www.iedereenverdientvakantie.be en via het Youtube-kanaal van Steunpunt Vakantieparticipatie, Toerisme Vlaanderen.

Bekijk ook:
‘Vakantiegangers doen oproep aan hulpverleners en beleid’
'Vakantie is vrijheid durven nemen'
'Met niets heb je heel veel'
'Vakantie is mogelijkheden zoeken'
'Vakantie is mijn natuurmedicament'
'Goede stilte, slechte stilte'
'Vakantie is oefenen in niet moeten'
'Samen met familie op vakantie'

 

 

Patrick Van Bogaert

In gesprek met

Patrick Van Bogaert woont in Sint-Niklaas. Hij is getrouwd met Carine Pijkels. Allebei zijn ze vrijwilliger bij Zigzag, Huis voor Ontmoeting in de Geestelijke Gezondheidszorg. Patrick is een groot muziekliefhebber. Hij leeft zich uit als deejay en wordt geweldig blij als andere mensen van zijn muziek genieten. 

Dit verhaal werd gepubliceerd op 10 maart 2017 in de categorie Vakantie.

Neergepend door

Griet Bouwen is Storyweaver voor het netwerk Iedereen Verdient Vakantie. Ze houdt van een hartelijk gesprek en stelt graag vragen die een verschil maken. Heb je zelf een verhaal dat je graag deelt? Contacteer onze redactie en zet je verhaal kracht bij.

Copyright © 2021 Steunpunt vakantieparticipatie | Disclaimer | Privacy |