Overslaan en naar de inhoud gaan

Alle verhalen in de Categorie "Vakantie" (102)

Wat betekent ‘verlangen naar reizen en vakantie’, wanneer je familie verspreid woont over de wereld? De moeder van Ali Loubani woont in Libanon.

Rust. Die je op een aangename manier overvalt, wandelend van de parking naar de gebouwen van Casa Ametza.

Het lijkt alsof de hele wereld in pauze staat, zegt ze. Alsof de aarde ons wil zeggen dat het zo echt niet langer kon met ons, mensen. Dat we het te ver hebben laten komen.

‘Het gebeurde in een van de ruimtes in het vakantiecentrum waar we werken met dieren. We hadden die week mensen met dementie te gast. Zij waren hier met hun woonzorgcentrum op vakantie.

Francine Van Beneden en Jos Vanisterbecq gingen in op de uitnodiging van Iedereen Verdient Vakantie om hun ervaringen mee te brengen naar het jaarlijkse Forum.

In Limburg ontdekten ze dat vakantie een uitgelezen manier is om banden uit te diepen tussen mensen die dagelijks samenwerken.

Verbind je Verhaal is een voortdurend groeiende verzameling van verhalen over de weldaad van vakantie. Verhalen van mensen die vakantie beleven.

Het begrip ‘gastvrijheid’ raakt aan de essentie van toerisme. Maar wat moeten we ons voorstellen bij gastvrijheid? Hoe gastvrij zijn we al?

 

‘Denk even terug aan een vakantieherinnering die je leven veranderde’ vroeg ik Jan, een enthousiaste vrijwilliger van de Wimmilingen, één van onze sociale partnerorganisaties uit Womm

Pagina's

Copyright © 2020 Steunpunt vakantieparticipatie | Disclaimer | Privacy |