Overslaan en naar de inhoud gaan

Alle verhalen in de Categorie "Samenwerken" (44)

Er waren eens…

Buiten waaide een scherpe zeewind en met af en toe een bui liet de winter weten dat hij Oostende had bereikt.

We moeten onze relatie met tijd herdenken, vindt Pasar. Tijd is kostbaar, want de manier waarop we de tijd beleven maakt ons tot mens-onder-de-mensen.

Vakantieparticipatie verzamelt duizend getuigenissen rond de vraag: hoe maken wij in Vlaanderen vakantie mogelijk voor wie minder vakantiekansen heeft?

Vergadervermoeidheid. Kruipt onder je vel wanneer je – professional of vrijwilliger – al te vaak aan tafels zit waar overleg niet leidt tot enthousiast samen dingen doen.

Coördinator Stijn Dujardin van jeugdverblijf Plokkersheem (Watou) noemt zichzelf – een beetje lacherig – een bulldozer.

Zagreb, hoofdstad van Kroatië, is gaststad voor het wereldcongres van ISTO, de internationale organisatie voor Sociaal Toerisme.

Laat ons het eens over een diep ingesleten denkpatroon hebben. De overheid is verantwoordelijk voor alles wat het publieke domein is.

De rol van de overheid is enorm aan het veranderen, zegt Erik Hennes, regiocoördinator Meetjesland bij Toerisme Oost-Vlaanderen.

Het is altijd zoeken. Meedenken. Ontdekken wat jongeren en volwassenen met een beperking graag doen, goed kunnen. Van welke dromen ze warm worden.

Pagina's

Copyright © 2019 Steunpunt vakantieparticipatie | Disclaimer | Privacy |